Afspraken

Schoolreglement

Het schoolreglement wordt bij inschrijving voorgesteld en voor akkoord getekend.
Het is altijd mogelijk om een volledig reglement bij de directeur te bekomen of de meest recentste versie op de website te bekijken.
Bij het schoolreglement hoort ook de infobrochure.
Raadpleeg het volledige schoolreglement voor meer details.

Huiswerk

De afspraken werden opgenomen in het schoolreglement.

Tijdens de infoavond begin september gaat elke leerkracht daar nog eens specifiek op in.
Daarom wordt uw aanwezigheid erg op prijs gesteld.

Verjaardagen

Bij een feest hoort misschien een geschenkje, maar ook iets lekkers. Daarom staan we een snoepje toe bij een verjaardag.
In de kleuterafdeling wordt alle snoep meegegeven naar huis. Een klein geschenkje zodat de jarige iets kan uitdelen is leuk.
Wat kan ook? Vanaf het 2de en 3de kleuter kunt u eventueel (voor wie dat wilt) kiezen voor een leuk boekje voor de klasbib. Elke juf heeft een voorraad boekjes klaar.

In de lagere afdeling kiezen de kinderen 1 snoepje om op te eten in de klas. Een stuk fruit, een zelfgebakken cake of wafeltjes zijn ook altijd lekker.

Verloren voorwerpen

De school is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies van persoonlijk materiaal van de kinderen.

De school dringt er op aan persoonlijke zaken zoals sportgerei, schooltas, brooddozen en kledij van naam te voorzien of er in elk geval een duidelijke herkenning op aan te brengen.

Indien er toch iets verloren is, dan kunt u in de inkomhal van de school in de blauwe koffer met ‘verloren voorwerpen’ kijken.

Verzamelmateriaal

In artikel 45 van ons schoolreglement staat letterlijk: ‘Alle soorten commercieel verzamelmateriaal (flippo’s, kaarten, poppetjes, voetbalstickers, enz.) worden niet toegelaten op school. Indien kinderen dit materiaal toch bij zich hebben, wordt het door de klasleerkracht in bewaring gehouden en aan de ouders terugbezorgd.’ Mogen wij uw medewerking vragen om dergelijk verzamelmateriaal niet mee te geven naar school?